Varaa matkanne Maarianhamina-Arlanda (MHQ-ARN) v/v ja Maarianhamina-Turku (MHQ-TKU) v/v tästä:

 

external

Huomiokaa että varauksenne nyt tapahtuu Nextjetin varausjärjestelmään. Pyydämme teitä ystävällisesti tutustumaan heidän matkaehtoihin.

 

Aikataulu

Next Jet ja Air Åland

Maarianhamina - Tukholma, Arlanda

Maarianhaminasta, arkisin 06.40 ja 17.00
Arlandasta, arkisin 09.30 ja 19.30

 

Maarianhaminasta, sunnuntaisin 19.20
Arlandasta, sunnuntaisin 17.20

 

Lentoaika 30 minuuttia. Paikallisia aikoja.
Varaukset: Next Jet

 

Maarianhamina - Turku

Maarianhaminasta arkisin 11.20
Turusta arkisin 16.00

 

Lentoaika 30 minuuttia.
Varaukset Air Åland tai Next Jet

 

 


 


Kortilla maksaminen lakkaa

Air Åland varauksia ei ole enää mahdollista maksaa luottokortilla. Air Åland suosittelee maskua nettipankin kautta. Air Ålandilla on maksunappi Ålandsbankenin, Osuuspankin ja Nordean nettipankkeihin. Jos edelleen haluat maksaa kortilla, niin voit tehdä varauksesi Next Jetin sivuilla.

 

Myöhäisempi paluu Turusta

Joulukuun 3 päivä muuttuu Turku-lennon aikataulu niin, että paluu Turusta lähtee 1 tunti 20 m inuuttia myöhemmin. Uusi lähtöaika Turusta on 16.00 ja saapumisaika Maarianhaminaan on 16.30. Maarianhaminasta lennämme edelleeen klo 11.20.

 

Sunnuntaisin Arlandaan

Nyt voit lentää Arlandaan myös sunnuntaisin. Hinnat alkaen 59 €.Lähtöaika Arlandasta on 18:20 ja Maarianhaminasta 19:20. Varaa matkasi täältä Next Jet

 

Turku alkaen 79€

Lennä Next Jetin ja Air Ålandin kyydillä Turkuun. Hinnat alkaen 79 €, nuorisoliput 39 €. Lähdöt joka arkipäivä Maarianhaminasta kl 11.00 ja paluu Turusta 14.40.Varaa suoraan täältä tai Next Jetin kautta.

Air Ålandin toiminta siirtyy Next Jetille

Heinäkuun 1. päivä alkaen lakkaa Air Ålandin lentotoiminta. Tästä päivästä lähtien vastaa lentoyhtiö Next Jet kaikista matkoista ja matkustajista. Matkustajat eivät tule huomaamaan mitään eroa, kesätauon jälkeen 6. elokuuta lentää Next Jet aivan juten Air Åland ennen taukoa. Lue lisää...

 

Helsinkilinja pitää taukoa

Air Åland pitää toistaiseksi taukoa reitillä Maarianhamina - Helsinki. Air Åland lentää jatkossa Maarinahaminasta  Turkuun ja Tukholmaan.

Mitä mukaan lennolle?

Tiedätkö mitä saa ottaa mukaan lennolle? Paina tästä niin saat nopeasti vastauksen.