Liikenneinfo 

 

Air Ålandin toiminta siirtyy Next Jetille

Air Ålandin lentotoiminta lakkaa 1. heinäkuuta 2012. Tästä päivästä lähtien vastaa lentoyhtiö Next Jet kaikista matkoista ja matkustajista. Matkustajat eivät tule huomaamaan mitään eroa. Kesätauon jälkeen, 6. elokuuta letää Next Jet aivan kuten Air Åland ennen taukoa. Lentäminen Tukholmaan Arlandaan ja Turkuun onnistuu yhtä vaivattomasti jatkossakin kun se oli Air Ålandin vastatessa matkoista. Air Åland jatkaa alihankkijana Next Jetille ja hoitaa muun muassa lähtöselvityksen Maarianhaminassa ja Turussa. Osa Air Ålandin lentoemännistä jatkaa Next Jetin lennoilla näillä reiteillä. Kaikki Air Ålandin myydyt ja varatut liput siirtyvät Next Jetille. Yhtälailla Air Ålandin e-passit toimivat yhtä hyvin Next Jetillä kuin ne toimivat Air Ålandilla. Kysymyksiä koskien Maarianahaminan lentoja voi esittää joko soittamalla Air Ålandille 018-17110 tai suoraan Next Jetille +4677190009.

Varaukset Arlandaan hoitaa Next Jet. Varaukset Turku linjalla on mahdollista tehdä niin Next Jetin kuin myös Air Ålandin kautta.


Liikennetiedot reaaliajassa

 

Alle olevasta linkistä vor tarkistaa viimeisimmät Finavian päivittämät tiedot, jotka koskevat lähtö- ja saapumisaikoja Maarianhaminan lentokentällä.
http://www.finavia.fi/airport_mariehamn?airport_url=%2Flentoasema_maarianhamina