Alla vinnare i Air Ålands "gilla"-tävling hösten 2010:

I:a pris - Tobias Grönvall (50 biljetter):

"En fattig skoldräng"II:a pris - Katarina Gäddnäs (20 flygbiljetter):

"Air Åland är Ålands gemytligaste och effektivaste sällskapsklubb. Samtidigt som man reser får man träffa och umgås med en massa intressanta ålänningar och Ålandsresenärer.

Air Åland - är Ålands bästa inofficiella lobbing- och mingelarena. Landshövdingen, riksdagskvinnan, stjärnkocken, tjänstemän, politiker, skådespelare, musiker, författare, affärsresenärer och "vanligt folk". På flygfältet och flyget får man höra senaste nytt, vädra åsikter, diskutera samhällsfrågor och ibland höra lite roligt skvaller.

Air Åland är Åland när det är som bäst. Familjär stämning, snabb och bra betjäning samt förtroendeingivande och trevlig personal."

III:dje pris - Johnny Sirén (10 flygbiljetter):

"Folk brukar fråga om det är smidigt att åka med Air Åland. Mitt svar är enkelt: Man får en kopp kaffe och en tidning i handen, när man är på sista sidan och kaffet är urdrucket är det dags för landning."

IV:de pris - Elsbeth Jansson (10 flygbiljetter):

"Det bästa med Air Åland är att ni finns. Ni ger drömmarna vingar då tiden är knapp och frestande upplevelser finns i både Stockholm och Helsingfors."

V:e pris - Gard Larpes (10 flygbiljetter):

"Det bästa är god service och tillgängligheten. Minne:

Frun är på arbetsresa till onsdag eftermiddag och jag från onsdag morgon. Vi kom överens om att jag för barnet till dagis på Åland före morgonflyget och att hon hämtar efter hemkomst med eftermiddagsflyget samma dag. Samma onsdag ca kl. 12 ringer hon och berättar att hon sitter fast i Tyskland. Då var jag i Helsingfors och barnet ensamt på dagis på Åland. När jag ringde till Air Åland för att fråga efter lediga platser på eftermiddagsflyget för att kunna komma hem och hämta barnet på dagis svarade de glatt - "din fru ringde och avbokade sitt flyg så vi antog att du snart hör av dig, så vi har sparat en plats till dig".

Jag kom hem, hämtade barnet från dagis, nattade honom och förde honom till dagis på torsdag morgon. Flög sedan tillbaka till Helsingfors medan frun flög hem på torsdag eftermiddag. Allt ordnade sig tack vare perfekt service. Tack."