Lentävät kokouspaketit! 

Järjestä kokous Ahvenanmaalla - lennä Air Ålandin kanssa Turusta tai Tukholmasta. Merenkulkukaupunki Maarianhaminassa Alandica Kulttuuri- ja Kongressitalo antaa valoa ja avaruutta konferensseille.

 

Air Åland ja Alandica tarjoavat kahden päivän kokouspaketin Ahvenanmaalla alkaen 359 €/hlö. Ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä s-postia Alandicaan, puh. +358-(0)18-24570 tai info(a)alandica.ax.

Alennukset

Air Åland tarjoaa myös edullisia lentolippuja alla olevasta alennusluokasta. Kaikki alennusliput ovat Economy-luokan lippuja ja lippujen voimassaoloaika on kolme kuukautta alkuperäisestä varaushetkestä lähtien. Paikkoja on rajoitetusti ennalta valikoiduille lähdöille. Matka maksetaan varauksen yhteydessä. Economy-luokan lipun varausmuutoksen voi tehdä maksamalla 50 € lisämaksun sekä mahdollisesti kalliimman lipun hintaerotuksen. Matkustajan nimen muuttaminen ei ole sallittu.

Loma/Liittymislento

Jos jatkat matkaa charter-lennolla tai olet palaamassa charter-lennolta, voit lentää tavallista edullisemmin Air Ålandin charter-alennuslipulla. Varauksessa on ilmoitettava lähtevän /saapuvan charterlennon numero (flight number). Charterliput on esitettävä Air Ålandin lähtöselvityksessä.

Merimies

Lippu on tarkoitettu kaikille merityöntekijöille. Esittäessäsi työhönottosopimuksen tai vastaavan todistuksen työsuhteestasi, saat henkilökohtaisen kirjautumiskoodin Air Ålandin varausjärjestelmään vuodeksi. Koodi on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Merimieslippu on tarkoitettu laivatyöpaikalle tai laivatyöpaikalta kotiin suuntautuvaa matkaa varten. Jokaisella merimiehellä on oikeus veloituksetta kirjata kuljetettavaksi laukku, joka painaa korkeintaan 20 kg ja sen lisäksi 5 kg:n painoisen käsimatkatavaralaukun. Väärinkäytökset voivat johtaa rangaistukseen ja alennuslipputyypin käyttö estetään.

Nuoriso

Liput on ainoastaan varattavana alle 26-vuotiaille henkilöille. Lipun voi varata aikaisintaan 7 päivää ennen matkaa. Nuorisolippuja ei voi vaihtaa yksin matkustavan lapsen lipuksi.

Senior

Alennukseen ovat oikeutettuja 65 vuotta täyttäneet henkilöt. Paikkoja on rajoitetusti ennalta valikoiduille lähdöille. Matkustajan on voitava esittää voimassaoleva passi tai kuvallinen henkilöllisyystodistus lähtöselvityksessä.